-

Detta tycker jag

Det är viktigt att kontinuerligt utvärdera och omvärdera ställningstaganden, tankar och idéer så att det går att säkerställa att ens tankar kommer göra det bättre för samhället och de som påverkas. Av den anledning kommer jag under den kommande tiden uppdatera hela min hemsida och de politiska områden som jag verkar för. Förslagen som moderaterna nationellt, regionalt i Skåne och lokalt i Hässleholms kommun går på val på kommer flätas samman med mina egna tankarna inom utvalda områden. Som ni kommer märka så kommer vissa förslag också gå i strid med traditionella moderata förslag, då dessa förslag är mina förslag och är förslag som belyser den förnyelse som politiken behöver.

För att veta vilka försla som jag ska lägga och ställa mig bakom använder jag mig av min egna ideologiska kompass. Ibland kan det vara behövligt att ta ett steg till vänster eller till höger för att ta sig framåt, såläng det är glasklart om vart vi är påväg. Rör vi oss inte framåt så står vi stilla, och står vi stilla kommer vi bli omsprungna.

Jag lämnar mina tidigare ställningstagande här nedan som det går att läsa vad jag fortfarande tycker, även om en del faktiskt har blivit verklighet under den gångna mandatperioden.

Er kommun-, region- och riksdagskandidat, Kenny Hansson

~ ~ ~

Inom politik så finns det många saker som går att arbeta med och det finns många saker som vi både vill förändra och förbättra. En del saker är lokala för kommunen, vissa är regionala och en del är nationella, men något som är säkert är att jag har en uppfattning och en tanke om det mesta.

Frågorna som presenteras här är några av de frågorn som jag håller varmt om hjärtat och listan uppdateras kontunuerligt. Saknar du någon fråga här och hade velat veta hur jag står i frågan så är du varmt välkommen att skicka ett mail till politik@kennyhansson.se.

 

Alkohol

Digitalisering

Kollektivtrafik i världsklass

Politisk organisation i Hässleholms kommun och i Region Skåne

Studentbostäder i Hässleholm

Säkerhet och försvar

Wi-fi i Hässleholms centrum